E-Series bálázó

Az E-sorozatú bálázók a kiegészítő alkatrészek ideális kombinációját kínálják, hogy megfeleljenek az egyedi újrahasznosító és hulladék bálázó követelményeknek. Ez a típus automata kötöző bálázósorozatunk zászlóshajója. Ideálisak közepes és nagyméretű nyomtató, hullámpapír és kartondoboz üzemek esetén, összehajtható kartondoboz, papírfeldolgozók, borítéküzemek, flízanyag feldolgozók, papírgyárak, újrafeldolgozási eljárással készült alumínium dobozok vagy műanyag palackok, és számos egyéb ipari alkalmazás területén.

Jellemzők, előnyök:
  • Az ipari kivitelű, robosztus, automatikus huzalkötöző gép kevesebb mint 30 másodperc alatt befejezi a kötési ciklust. Az automata kötöző gép egyszerűsített kialakítása kevesebb alkatrészt használ, mint a piacon lévő összes többi huzalkötözős gép. Ezáltal a legmegbízhatóbb automata kötöző gépet kínáljuk.
  • Az iparág legátfogóbb érintőképernyős vezérlőjével, több mint 50 tájékoztató képernyővel rendelkezik. Az opcionális modem funkció lehetővé teszi az adatok továbbítását a szervizközpontba.
  • A fejlett portalanító funkciók minden E Series modell esetében sztenderdek. Az új „Air-Blaster” gépelem automatikusan tisztítja a bálázó kosár mögötti részt, ezzel csökkentve a karbantartási költségeket.
  • Az egyedi kialakítású bálasűrűség-szabályozó rendszer automatikusan és folyamatosan szabályozza a bálázott anyagra kifejtett nyomóerőt. „Sima anyagok” esetén a bálasűrűség-szabályozó rendszer nyomóerőt hoz létre a lehető legnagyobb bálasűrűség elérése érdekében. Nincs szükség külön, kézi beállításra.
  • Minden E modellnél a hidraulikus főmunkahenger alapkivitelben egy támasztóoszlopra van szerelve. A megfelelő bálasűrűség eléréséhez 6, 8, 10 és 12” -os átmérőjű hengerek alkalmazhatók.
  • Rendelkezésre állnak energiahatékony hidraulikus tápegységek a megfelelő kapacitásigények kielégítéséhez. A gépek 25-150 közötti lóerős motorokkal vannak felszerelve.
  • A bálázógép nagy teherbírású, hegesztett konstrukció.

Nestro Hungária Kft által forgalmazott bálázó