A Fröling TI kazánja egyesíti az ipari minőségű alkatrészek előnyeit egy kompakt dizájnnal, mindemellett kiváló minőségű. Nagyon magas hőmérsékletnek ellenálló samottból készült, az égéstér nagyon gyorsan alkalmazkodik a különböző teljesítmények igényeihez. Ez a gyors állíthatóság a száraz és a mérsékelten nedves tüzelőanyagok esetén előnyös. 

 

  1. Hosszú égési zónával rendelkező mozgó rács, a kimenet és az üzemanyag minőségének optimális beállításáért. 
  2. Automata hamutartó és hamu csavar a teljesen automatizált hamu eltávolítás érdekében. 
  3. Kombinált tartály és forgószelep. Nagy méretű bolygatórostély csavar az üzemanyag kazánba történő szállításának biztonságosságáért. A szabadalmaztatott Fröling kettős kamrájú forgószelep biztonságos szétválasztást biztosít az égéskamra és a lefejtő rendszer között. 
  4. Tűzálló samottból készült magas hőmérsékletű égéskamra, a maximális hatékonyság és a rendkívül alacsony füstgáz-kibocsátás érdekében. 
  5. A füstgáz visszavezetése által a füstgáz áramlás egy része visszakerül az égési rendszerbe. Ez optimalizálja az égést és hűtő hatása van, ami meghosszabbítja a lánggal érintkező alkatrészek élettartamát. 
  6. Függőleges hőcserélő (3-pass, 6 bar) Hatékonyság Optimalizáló Rendszerrel (WOS). Az automatikus turbulátorok megtisztítják a füstgáz vezetékeket a hőcserélőben. 
  7. Előre vezetékezett H 3200 érintéssel vezérelt rendszer internet kapcsolattal.