Filozófiánk

Teljesítmény – kisvállalkozók és nagyüzemek számára

A NESTRO által kifejlesztett elszívó-, szűrő rendszerek optimális megoldást kínálnak a fa-, papíripar és hulladékhasznosításban tevékenykedő cégek számára.

A NESTRO termékek és szolgáltatásaink a munka- és életkörülmények javítását célozzák meg az által, hogy nagymértékben csökkentik a levegőbe kerülő szennyezőanyag koncentrációt.

A nyersanyagok újrahasznosításával pl. a faiparban a pelletálás vagy az energiamegtakarítás területén hulladékanyagok gyűjtésével és eltüzelésével komoly költségmegtakarítást érhetnek el partnereink.

Jövőbeni sikereink a piaci igények állandó figyelemmel kísérésén és folyamatos fejlesztéseken nyugszanak. NESTRO termékek és szolgáltatások már ma a jövőt idézik.
Szerviz– ott, ahol Önnek szüksége van rá

A NESTRO büszkélkedhet Európa egyik legmodernebb lemezmegmunkáló műhelyével. Ez is segít bennünket abban, hogy partnereink igényeit mind jobban és pontosabban ki tudjuk elégíteni.

Az esetlegesen fellépő javítási- és szerviz igények kezelésére kollégáink minden időben ügyfeleink rendelkezésére állnak.

A jól képzett és motivált értékesítő- és kivitelező személyzet Magyarország teljes területén és külföldön is áll az érdeklődők szolgálatára. A gondolkodásunknak és munkánknak az alapja, a minőség-orientált kapcsolat, vevőink irányában.

Független piackutatók két évente vizsgálják teljesítményünket a közvetlen partnereinknél. Az így nyert ismeretek közvetlenül meghatározzák a cég további fejlődésének irányát.

NESTRO által kifejlesztett elszívó, szűrő rendszer