Filozófiánk

Teljesítmény – kisvállalkozók és nagyüzemek számára

A NESTRO által kifejlesztett elszívó-, és szűrőrendszerek optimális megoldást kínálnak a fa-, papíripar és hulladékhasznosításban tevékenykedő cégek számára.

A NESTRO termékek és szolgáltatásaink a munka- és életkörülmények javítását célozzák meg az által, hogy nagymértékben csökkentik a levegőbe kerülő szennyezőanyag koncentrációt.

A nyersanyagok újrahasznosításával, pl. a faiparban a pelletálás vagy az energiamegtakarítás területén hulladékanyagok gyűjtésével és eltüzelésével komoly költségmegtakarítást érhetnek el partnereink.

Jövőbeni sikereink a piaci igények állandó figyelemmel kísérésén és folyamatos fejlesztéseken nyugszanak. A NESTRO termékek és szolgáltatások már ma a jövőt idézik.
Szerviz– ott, ahol Önnek szüksége van rá.

A NESTRO büszkélkedhet Európa egyik legmodernebb lemezmegmunkáló műhelyével. Ez is segít bennünket abban, hogy partnereink igényeit mind jobban és pontosabban ki tudjuk elégíteni.

Az esetlegesen fellépő javítási és szerviz igények kezelésére kollégáink minden időben ügyfeleink rendelkezésére állnak.

A jól képzett és motivált értékesítő- és kivitelező személyzet Magyarország teljes területén és külföldön is áll az érdeklődők szolgálatára. A gondolkodásunknak és munkánknak az alapja, a minőség-orientált kapcsolat, vevőink irányában.

Független piackutatók két évente vizsgálják teljesítményünket a közvetlen partnereinknél. Az így nyert ismeretek közvetlenül meghatározzák a cég további fejlődésének irányát.

NESTRO által kifejlesztett elszívó, szűrő rendszer