A német NESTRO légtisztítót adományozott Jénában

2021.03.31

A jénai Evangélikus Általános Iskola szívesen fogadta a légtisztító berendezést

Mikor a NESTRO ügyvezető igazgatója, Robert Nettelnstroth értesült a jénai „Operation Luftschloss” nevű kampányról, azonnal felajánlott egy VITAPOINT 3000 légtisztító berendezést adományként. A Schubert professzor által kezdeményezett kampány célja az volt, hogy támogassa az iskolák, valamint óvodák légtisztító eszközökkel való felszerelését.

„Míg az idősebb korosztály, valamint bizonyos szakmákban dolgozó személyek elsőként megkaphatják a koronavírus elleni védőoltást, van egy olyan csoport, amely szintén különleges védelmet igényel: az emberek, akik az iskolákban és óvodákban tartózkodnak. Mivel az oltás csak 16 éven felüliek számára érhető el, így elengedhetetlen a biztonságos higiéniai környezet kialakítása. A légtisztitó berendezések erre ideális megoldást nyújthatnak.” – mondja a kezdeményező.

A jénai Evangélikus Általános Iskola 2021. március 19.-én vette át a tanterem új légtisztítóját. Az eszközt olyan nagy örömmel fogadták, mintha a Csillagok háborúja c. filmsorozat droidja, az „R2D2” nagytestvére lenne.

 Nestro adomány

A kép bal oldalán Fabian Gentner látható az osztály néhány tanulójával együtt, jobb oldalt pedig Nettelnstroth úr, amint átadja a berendezést.

VITAPOINT légtisztító prospektus

A légtisztító berendezésekkel kapcsolatban érdeklődjön honlapunkon vagy kérje kollégáink segítségét!