A NESTRO Lufttechnik GmbH 3D-s rendszertervezést is alkalmaz

2020.05.04

A szoftver támogatja a gyártási lista létrehozását

Annak érdekében, hogy ügyfeleik számára már a műszaki előkészítés szakaszában is a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassák, a német NESTRO megtette a következő nagy lépést. A szoftverbe, hardverbe és a munkatársak képzésébe történő nagyberuházásoknak köszönhetően a gépek most már térben is megjeleníthetők, még a NESTRO komplex szűrő- és hulladékkezelő rendszereivel is, amennyiben az ügyfél megadja a külső adatokat.

Az alkatrészek milliméter pontossággal beilleszthetők a rendszer szerkezetébe. A széleskörű sablonoknak köszönhetően még a csővezeték tervezése is rendkívül gyorsan elvégezhető 3D-ben. Miután az ügyfél jóváhagyta a rajzot, egy gombnyomással az összes alkatrész pontos gyártási listája kiadható, valamint rendelkezésre bocsátható a további projektmegvalósításhoz. A kézi bevitelből származó hibák gyakorlatilag kizártak az automatikus adatátvitelnek köszönhetően.

A szoftver és a megfelelő kompetenciákkal rendelkező kollégák Magyarországon is rendelkezésre állnak, így nagyprojektek esetén a Nestro Hungária Kft. is vállalja a 3D-s tervezést.

Nestro Hungária Kft. telephely

Keresse fel a pécsi Nestro Hungária Kft. irodáját telefonon vagy email-ben, és kérje szakértőink segítségét, ha az Ön üzemében is a Nestro hatékony ipari légtechnikájára van szükség. A honlapon kívül a közösségi média népszerű platformjain is jelen vagyunk: a Facebook, Instagram, LinkedIn oldalakon, ahol további részletek kerülnek megosztásra a termékekkel, újdonságokkal, szolgáltatásokkal kapcsolatban.