Bálázógépek széles választéka a NESTRO-nál!

2020.04.16

Ügyfeleink széles körű igényeinek eleget téve a Nestro Hungária Kft. a világ legnagyobb, amerikai gyökerekkel rendelkező automatikus bálázógép gyártójának termékeit is forgalmazza.

Bálázóink széles választéka teljesíti az egyedi igényeket is. Legfőbb sajátosságuk, hogy költséghatékony módon képesek helytállni az automatikus hulladékkezelési és újrahasznosítási kihívásokkal szemben. Több mint 100, a piaci igényekhez, és a széles körű alkalmazásokhoz igazodó modell közül választhat.

A papír, újságpapír, karton és hullámkarton bálázására, valamint az egészen egyedi piacok kiszolgálására is alkalmasak, például olyan nem hagyományos anyagok esetén is, mint a használt lég-és vízszűrők, kórházi hulladék, CD/DVD, matracok, vagy alumínium és acéldobozok, PET palackok és egyéb speciális műanyagok, nem szőtt textíliák.

Termékinnovációk tekintetében az általunk forgalmazott bálázók sajátossága az automatikus huzalkötöző rendszer, az érintőképernyős vezérlés, a fejlett portalanító funkció, az energiahatékony hidraulikus tápegységek, valamint a bálasűrűség-szabályozó rendszer.

A bálázógépek értékesítésével célunk, olyankiváló rendszerek megteremtése, melyek a legjobb megoldást jelentik üzemeszámára gazdaságos áron. Éppen ezért örömmel bővítettük újabb innovatív műszakimegoldásokkal kínálatunkat a magyar piac számára.

Nestro HUngária Kft. telephely

Keresse fel a Nestro Hungária Kft. irodáját telefonon vagy email-ben és kérje szakértőink segítségét, ha az Ön üzemében is a Nestro által értékesített bálázóra van szükség. A honlapon kívül a közösségi média népszerű platformjain is jelen vagyunk: a Facebook, Instagram, LinkedIn oldalakon, ahol további részletek kerülnek megosztásra a termékekkel, újdonságokkal, szolgáltatásokkal kapcsolatban.