Díjnyertes világújdonság

2020.07.15

Fröling PE1c fapellet tüzelésű kazán

Az idei welsi Energiatakarékos Kiállítás alkalmából a Fröling PE1c Pellet típusú kondenzációs kazánjának ítélték oda az „EnergyGenie 2020” elnevezésű innovációs díjat. Ezzel az elismeréssel jutalmazzák azokat az új termékeket Ausztriában, melyek megfelelnek az innováció, az energiatakarékosság és az újszerűség kritériumainak.

Kondenzációs kazán beépített elektrosztatikus szűrővel

Az újonnan kifejlesztett PE1c pelletkazán alapkivitelben innovatív kondenzációs technológiával van felszerelve. A világon egyedülálló a kondenzációs technológiával kombinált integrálható részecske leválasztó (elektrosztatikus szűrő) – minden kazánba kompakt módon van beépítve.

A PE1c pellet kazán mindössze 0,6 m2 alapterületet foglal el a nagyobb hatékonyság, a gazdaságos és rendkívül csendes működés érdekében. Ezenkívül magas komforttal párosul és alacsony kibocsátást eredményez. Az intelligens részletek, valamint a rendkívül hatékony hajtóművek és alkatrészek használatának köszönhetően energiafogyasztása az egyik legalacsonyabb a piacon.

A kazán két oldalát teljesen fal mellé lehet helyezni, így még nagyobb rugalmasságot biztosít a kazánház telepítés során. Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, és bármilyen elosztó rendszerrel működik, akár padlófűtéssel, akár radiátorokkal. A környezeti levegőtől független működés lehetővé teszi az optimális felhasználást új épületekben is, különösen alacsony energiafelhasználású és passzív házakban. A zajmentes, sebesség vezérelt elszívó ventilátor és a lambdavezérlés biztosítja a megfelelő égést. A hőcserélő csövek automatikus tisztítása a beépített spirálrugóknak köszönhetően rendkívül kényelmes. Az égéstermék-maradványok az automatikus felfelé és lefelé mozgatás során leválnak, a fűtőfelületek megtisztulnak, miközben az energiafogyasztás folyamatosan alacsony szinten mozog.

Fröling PE1c Pellet kazán

2020-ban egy korábbi, az olaszországi Bolzanóban megrendezett, kiállításon is igen nagy volt az érdeklődés a kazángyártó standjánál. A fával és pellettel való kényelmes fűtés rendkívül népszerű, nem utolsósorban azért, mert a CO2-semleges fűtés védi az éghajlatot.

A Fröling a biomasszával történő tüzelés úttörőjeként már a jövő technológiáját kínálja, hiszen a PE1c pelletkazán is kényelmes, tiszta és hatékony. Ezt a „Klimahouse Trend 2020” elnevezésű innovációs díjjal való megjutalmazásuk is alátámasztja.

Díjnyertes Fröling pelletkazán

Végül, de nem utolsó sorban a Frölinget a Plus X Award zsűrije is kitüntette, mégpedig a magas ügyfél-elégedettségnek köszönhetően a PE1c kapcsán. A biomassza kazángyártó a kezdetektől fogva a legjobb minőségre és az optimális ügyfélszolgálatra összpontosít. Ezt a „Legmagasabb Vevői Elégedettség” tanúsítvány odaítélése idén ismét kihangsúlyozta.

Legyen szó televízióról, autóról vagy kazánról. Bárki, aki valami újat szeretne vásárolni, először egy komoly problémával szembesül: melyik márkában bízhatok? Ki az, aki nem csak a profitra törekszik, hanem mindenekelőtt elkötelezi magát amellett, hogy az ügyfél nemcsak tartósan elégedett lesz a termékkel, de örülni is fog annak, hogy megvásárolta.

Annak érdekében, hogy beazonosítsák Németországban azon márkákat, melyek a leginkább kielégítik a vásárlók igényeit, a Plus X Award megbízására felmérték, hogy melyek azok a vállalatokat, amelyek a végfelhasználó szempontjából egyaránt kiváló minőségű termékeket gyártanak, és rendkívül kielégítő ügyfélszolgálatot nyújtanak. A Plus X Award a Fröling PE1c pelletkazánját is elismerésben részesítette tehát a legmagasabb szintű vevő elégedettségért.

Plus X Award díjas pellet tüzelésű Fröling kazán

Keresse fel a pécsi Nestro Hungária Kft. irodáját telefonon vagy email-ben, és kérje szakértőink segítségét, ha az Ön üzemében is a Nestro hatékony kazántechnikájára van szükség. A honlapon kívül a közösségi média népszerű platformjain is jelen vagyunk: a Facebook, Instagram, LinkedIn oldalakon, ahol további részletek kerülnek megosztásra a termékekkel, újdonságokkal, szolgáltatásokkal kapcsolatban.