Elégedett ügyfelek, egyértelmű álláspont: „Ismét egy Fröling faapríték égető berendezés mellett döntöttünk”

2019.10.10

Fröling T4e apríték égető kazán 20-250 kW

A Kraiburgi F. család a megújuló energiaforrásokból származó hőre támaszkodik.

A Fröling kazánok első sorban gazdaságosságukkal és környezetbarát fogyasztásukkal nyűgözik le az ügyfeleket, biztonságosan üzemeltethetők és kompakt kialakításúak. Nem utolsósorban ezért döntött úgy az F. család, hogy egy új és modern faapríték égető kazánt telepítenek.

„Nyilvánvaló volt számunkra, hogy ismét a Fröling faapríték égető fűtőberendezését választjuk.” – magyarázza az elégedett kazántulajdonos Stefan F., aki korábban már megbízott a Fröling által nyújtott, bevált technikában és minőségben. A mezőgazdasági és üdülőtelep üzemeltetője már közel két éve használja a Fröling T4 típusú faapríték égető kazánját, és több mint 800 m2 területet fűt vele. Stefan nagy lelkesedéssel mesélte, hogy rendkívül megvolt elégedve a tervezéstől a kivitelezésig, ráadásul működés közben is minden óramű pontossággal fut.

Integrálható elektrosztatikus szűrő

A T4e legkiemelkedőbb tulajdonsága a kényelem és a tökéletes égés mellett az integrált elektrosztatikus szűrő. Ez tovább csökkenti a porkibocsátást, és akár a kazánnal együtt azonnal szállítható, vagy bármikor utólag felszerelhető, anélkül, hogy további helyigénye lenne.

A Fröling neve 50 éve fémjelzi a hatékony és modern biomassza fűtési technikát. A faelgázosító, a faaprítékégető és pelletkazánokat Európa-szerte telepítik, és folyamatosan fejlesztik. Az ügyfelek nemcsak a műszakilag kifogástalan minőséget, hanem a felhasználóbarát működtetést is értékelik. A beépített színes érintőképernyőn keresztüli vezérlés egyszerű és áttekinthető. Az új applikáció segítségével a Fröling-kazánok bárhonnan és bármikor egyszerűbben, gyorsabban és kényelmesebben vezérelhetők.

Nestro Hungária Kft_Fröling T4e apríték égető kazán_ elégedett ügyfél_.jpg

Forrás

T4e és T4 típus részletes műszaki adatainak megtekintése.

Pályázati lehetőségek Fröling kazán telepítéséhez:

Keresse fel a Nestro Hungária Kft. irodáját telefonon vagy email-ben, ha az Ön problémájára is a Nestro kazántechnikája jelenti a megoldást! Elérhetőek vagyunk a közösségi média népszerű platformjain is a Facebook, Instagram, LinkedIn oldalakon, ahol további részletek kerülnek megosztásra a termékekkel, újdonságokkal, szolgáltatásokkal kapcsolatban.