Eszközbeszerzésre irányuló pályázat Pest megyében

2018.01.08

Egy eszközbeszerzési pályázatra szeretnénk felhívni a figyelmüket!

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018. január 31-től lehetőség lesz pályázati támogatást igénybe venni eszközbeszerzéseikhez a PM_KKVESZKOZ_2017- „Mikro-, kis- és középvállalkozások eszköz beruházásainak támogatása Pest megye területén” c. pályázat keretein belül. A pályázat keretében 5 millió Ft - 60 millió Ft támogatás igényelhető eszköz- és szoftverbeszerzésre.

Beadási határidő: A pályázati kitöltő felület megnyitását követő 30. nap.

A pályázaton való indulás feltételei:

  • A mikro-, kis vagy középvállalkozás 365 napot meghaladó időtartam óta Pest megyei székhellyel rendelkezik;
  • Az előző üzleti évben alkalmazottainak létszáma legalább 1 fő volt;
  • Rendelkezik legalább egy lezárt teljes üzleti évvel;
  • Pest megye területén valósítja meg fejlesztését.

A támogatás mértéke, összege:
A támogatás kizárólag egy jogcímen vehető igénybe az A), a B), vagy a C) pontban rögzített lehetőségek figyelembe vételével, minimum 5 millió Ft, maximum 60 millió Ft értékben:
A) de minimis jogcímen (amennyiben az elmúlt 3 éven belül nem részesült összesen 200.000 Euro mértékű támogatásban) Pest megye teljes területén, mikro-, kis, és középvállalkozás esetén egyaránt 55%, vagy
B) regionális beruházási támogatás jogcímen kkv-k méretétől függően:
a) Abony, Alsónémedi, Áporka, Aszód, Bag, Bernecebaráti, Cegléd, Csemő, Dabas, Domony, Dömsöd, Dunaharaszti, Ecser, Érd, Farmos, Felsőpakony, Galgagyörk, Galgahévíz, Galgamácsa, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Hévízgyörk, Iklad, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Jászkarajenő, Kartal, Kemence, Kiskunlacháza, Kisnémedi, Kocsér, Kóspallag, Kőröstetétlen, Letkés, Lórév, Maglód, Makád, Márianosztra, Mikebuda, Monor, Nagybörzsöny, Nagykáta, Nagykőrös, Nagytarcsa, Nyársapát, Ócsa, Örkény, Pécel, Perőcsény, Péteri, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Ráckeve, Szentmártonkáta, Szigetbecse, Szigetszentmiklós, Szob, Szokolya, Sződliget, Táborfalva, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Tatárszentgyörgy, Tésa, Törtel, Tura, Újhartyán, Újszilvás, Üllő, Vác, Váckisújfalu, Valkó, Vámosmikola, Vecsés, Verőce, Verseg és Zebegény településeken mikro- és kisvállalkozások esetén 55%, középvállalkozás esetén 45%,
b) Piliscsaba és Pilisjászfalu településeken mikro- és kisvállalkozások esetén 40%, középvállalkozás esetén 30%, vagy
C) kis- és középvállalkozásnak nyújtott beruházási támogatás jogcímen a B) pont a) és b) alpontjaiban nem felsorolt Pest megyei településeken mikro- és kisvállalkozások esetén 20%, középvállalkozás esetén 10%.
A jelzett támogatási intenzitások azzal a feltétellel alkalmazhatók, ha a beruházó a pályázat benyújtásakor, valamint a Támogatási Szerződés hatályba lépésekor is megfelel az adott vállalkozási méret feltételeinek.

Elszámolható költségek:

  • Technológiai korszerűsítést eredményező új, egyenként minimum nettó 200 000 Ft értékű eszközök
  • Hardvereszközök beszerzési költségei egyenként nettó 100 000 – 500 000 Ft értékben (max. 15%)
  • Telekommunikációs eszközök beszerzési költségei
  • Alkalmazások, szoftverek, alapszoftverek beszerzése és a beszerzéshez kapcsolódó szolgáltatásokkal kapcsolatos kiadások (max. 15%)
  • Immateriális javak (licenc) költségei (max. 10%)
  • A testreszabás költségei, a migrációs (adatok is) fejlesztések költségei, a betanítás költsége és az eszközbeszerzés(ek)hez kapcsolódó szállítás és üzembe helyezés (közvetlenül a beszerzett szoftverhez kapcsolódva)


Cégünk segít a pályázat menedzselésében, illetve igény esetén akár a komplett pályázat megírását is vállalni tudjuk.

Amennyiben a pályázat felkeltette érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal!

A pályázat letöltése PDF formátumban.