Fejlesztések a NESTRO cégcsoporton belül

2020.10.02

NESTRO - NETECS - ELEKTROMATIK

ELEKTROMATIK - vezérlésépítés

2020. október 1-jétől Ulrich Lemme Úr lesz a NESTRO-csoport vezérléstechnikáért felelős vezetője, aki újra fogja struktúrálni a vezérlőszekrény gyártást Schkölenben, Pécsett és Olesnoban, átalakítja és optimalizálja a folyamatokat. Külső tanácsadóként a harmadik negyedévben megtudta határozni az optimalizálási potenciált.

A lengyelországi Olesnoban található Elektromatik lesz a fejlődés fő mozgatórugója ebben az ágazatban. Ezenkívül a térség területi és szükség esetén személyi bővítése is tervben van.

Elektromatik vezérlőszekrény

NETECS - ISO

Új ISO tanúsítványokkal 80079-34; 9001 és 14001 gazdagodott a szintén lengyel NETECS a 2020-as év negyedik negyedévében.

Ezenkívül 375 000 eurós összeget ruháznak be egy új központi csarnok felépítésébe, melynek most kezdték el az alapozását. A teljes gyártási szervezetet átalakították, a vezérlésépítést területileg kibővítették. 

NETECS ISO tanúsítvány

NESTRO - Finnpower lemezmegmunkáló központ

Új gyártási technológia a Nestro Lufttechnik GmbH-nál: Finnpower lemezmegmunkáló stancoló-vágó-hajlító kombinált gyártóközpont, melynek telepítését még idén októberben elvégzik, majd a 2021 januári oktatás után februárban a gyártásban is alkalmazzák. Az új berendezés lehetővé teszi a nagyobb termelési mennyiséget, azaz még több megrendelést tudnak kiszolgálni rövidebb idő alatt.

Új gyártástechnológia a német Nestronál

 
Keresse fel a pécsi Nestro Hungária Kft. irodáját telefonon vagy email-ben, és kérje szakértőink segítségét, ha az Ön üzemében is a Nestro hatékony ipari légtechnikájára van szükség. A honlapon kívül a közösségi média népszerű platformjain is jelen vagyunk: a Facebook, Instagram, LinkedIn oldalakon, ahol további részletek kerülnek megosztásra a termékekkel, újdonságokkal, szolgáltatásokkal kapcsolatban.