Fröling SP DUAL és SP DUAL Compact

2019.06.04

2019-ben az év legjobb terméke

A Fröling SP Dual és SP Dual Compact faelgázosító kombikazánokat a 2019-es évben is kitüntették a világ legjelentősebb innovációs díjával, a magas minőség, a könnyű használat, a funkcionalitás és környezetvédelem kategóriában is meggyőzte a szakmai zsűrit. Az SP Dual és az SP Dual Compact elnyerte a 2019-es „Év legjobb terméke” díjat.

A Fröling kombikazánok tökéletesen ötvözik a legmodernebb faelgázosító technikát a pelletkazánokra jellemző kényelemmel. Mindegyik típus a legminimálisabb helyigénnyel (kevesebb mint 1,2 m2 az SP Dual Compact esetén) teljesíti két különálló égéstérben minden üzemanyagra (tűzifa és pellet) vonatkozó követelményeket.

A tűzifa meggyújtását a maradék parázzsal, kézi megoldással vagy a teljesen automatikus pelletgyújtó segítségével lehet elvégezni. Ha tűzifa leégett, és nem lesz utántöltve egy meghatározott időn belül (0-24 óra), akkor hőigény esetén automatikusan pellettüzelésre állítja át magát. A kombikazán sorozatot magas hatékonyság, alacsony károsanyagkibocsátás és energiaköltségek jellemzik.

Németországban most élvezhetik az ügyfelek a gyors hozzáférésű támogatásokat. Jelenleg ugyanis lehetőség van alacsony költségek mellett véghez vinni a meglévő fosszilis tüzelőanyagokkal üzemelő kazánok cseréjét egy modern és kényelmes Fröling fatüzelésű berendezésre. A német állam 5000 euróval támogatja az ügyfeleket a kazáncsere program keretében.

SP DUAL műszaki adatainak megtekintése

SP DUAL Compact műszaki adatainak megtekintése

Forrás