Fröling T4e, a legjobb aprítékégető kazán

2019.08.15

Plus X Award zsűrije 2019 legjobb terméke díjat a Fröling T4e kombikazánnak ítélte oda

Az idei évben a Plus X Award zsűrije 2019 legjobb terméke díjat a Fröling T4e kombikazánnak ítélte oda. Az említett innovációs kitüntetéssel életmód, sport és technológiai termékek körében díjazzák a jelölteket.

T4e, a hatékony és kényelmes fűtésért

„Az aprítékégető T4e kazán a legmagasabb szintű technikát, a környezetbarát működést, és a gazdaságosságot képviseli” – így jellemezi az osztrák gyártó saját kazánját. Az eszköz kedvező energiafogyasztását például egy homlokkerekes fogaskerék és egy elszívó ventilátor, valamint egy energiatakarékosabb izzóindító is csökkenti. A szilícium-karbid tűztér garantálja a magas hatékonyságot minimális kibocsátás és hosszú élettartam mellet. A kazánba kompakt módon beépített visszatérő-hőmérsékletemelő elkerüli a szükségtelen sugárzási veszteségeket és csökkenti a telepítési költségeket. A visszatérő-hőmérsékletemelő elemei kívülről jól láthatóak és könnyen hozzáférhetőek. Két nagyméretű kamrával ellátott forgócellás adagoló biztosítja a folyamatos anyagszállítást és a maximális visszaégési biztonságot. Robusztus és cserélhető vágóélei csökkentik az apríték hosszát és így lehetővé teszik a zökkenőmentes tüzelőanyag-adagolást.

Aprítékégető kazán, amely automatikusan megtisztítja a hőcserélőket

A T4e automatikusan megtisztítja a hőcserélő csöveiet magas hőmérsékletnek ellenálló turbulátorokkal. Meghajtása a kazán „hideg” alsó területén található, így tehát kevésbé van hőhatással terhelve. Ezen felül egy utólag felszerelhető elektrosztatikus szűrő minimalizálja a porkibocsátást. A porrészecskéket felhalmozza a kazán belső falán, és automatikusan eltávolítja azokat a hamutárolóba. A T4e moduláris kialakításának köszönhetően megkönnyíti a beszerelést és telepítést. Teljesen összeszerelve és kábelezve szállítják ki. Applikáció segítségével bárhonnan éjjel-nappal ellenőrizhető és vezérelhető. A legfontosabb állapotértékek és beállítások online olvashatók vagy módosíthatók. Ezenkívül az ügyfelek e-mailben, SMS-ben vagy az applikáción keresztül is megadhatják, hogy mely állapotüzenetekkel kapcsolatban szeretnének információkat kapni.

Forrás

Nestro Hungária Kft. telephely Pécs

Keresse fel a Nestro Hungária Kft. irodáját telefonon vagy email-ben, ha az Ön problémájára is a Nestro Kazántechnikája jelenti a megoldást! Online is elérhető a cég a honlapon kívül a közösségi média népszerű platformjain a Facebook, Instagram, LinkedIn oldalakon, ahol további részletek kerülnek megosztásra a termékekkel, újdonságokkal, szolgáltatásokkal kapcsolatban.