Generációváltás a NESTRO-nál

2017.09.26

A 40. születésnapját ünneplő NESTRO® Lufttechnik GmbH alapítója, Paulus Nettelnstroth idén ünnepélyes keretek között nevezte ki utódját fia, Robert személyében.

Így az elszívó rendszereket és szűrőberendezéseket gyártó cég vezetése továbbra is családi kézben marad: „Nincs is megfelelőbb időzítés arra, hogy átadjam a cég vezetését a fiamnak: Együtt ünnepeljük a NESTRO® 40. születésnapját, a vállalkozás egészséges ütemben fejlődik, a beérkező megrendelések jelentős, kétszámjegyű növekedi rátát mutatnak és Robert tisztában van minden apró részlettel.” – magyarázza Paulus Nettelnstroth.

Az irányítás ünnepélyes átadása a NESTRO Lufttechnik GmbH, Schkölen-i telephelyén zajlott 2017. szeptember 14-én. A Németországi telephely vezetése mellett a Lengyelországban működő testvérvállalatok is Robert Nettelnstroth irányítása alá tartoznak. Már 2015 augusztusában kinevezték a NESTRO PPHU Sp. z.o.o., a Netecs Sp. z.o.o., valamint az Elektromatik Sp z.o.o. Stare Olesno településen működő vállalatok ügyvezetőjévé. Ezzel együtt Robert a cégek fő részvényessé is vált 2016. szeptemberében.

Sajtóközlemény letöltéséhez kattintson ide.

PM 06-17 01.jpg