GINOP-1.2.7-19 - Magyar Multi Program III.

2019.10.30

Magyar Multi Program III. - a kiemelt növekedési potenciállal bíró feldolgozóipari kis- és középvállalkozások komplex fejlesztéseinek támogatása

Megjelent a „Magyar Multi Program III. - a kiemelt növekedési potenciállal bíró feldolgozóipari kis- és középvállalkozások komplex fejlesztéseinek támogatása” című (GINOP-1.2.7-19 kódszámú) felhívás tervezete. A felhívás keretében támogatási kérelmet nyújthatnak be mikro-, kis-, és középvállalkozások, maximum 340.000.000 forintra. A pályázat keretében a támogatási kérelmek benyújtása 2019. október 30. 9:00-től 2020. március 31. 12:00-ig lehetséges.

A pályázat célja, hogy európai uniós források felhasználásával közvetlen pénzügyi támogatást biztosítson a GINOP 1.1.4-16 kiemelt projekt keretében az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. által lefolytatott szakmai előminősítési eljárás során kiválasztott vállalkozások számára, a kiemelt projekt keretében elvégzett egyedi diagnosztika alapján készülő fejlesztési terveikben foglalt tevékenységek gyakorlati megvalósításához.

A pályázati felhívás mikro-, kis és középvállalkozások számára nyitott, amelyek, az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. által kiállított tanúsítvánnyal rendelkeznek arról, hogy a GINOP-1.1.4-16 kódszámú kiemelt projekt keretében végzett előminősítésen átestek, cégdiagnosztikán részt vettek, valamint fejlesztési tervvel rendelkeznek.
Gazdasági formakód szerint:

 • 113 Korlátolt felelősségű társaság
 • 114 Részvénytársaság
 • 117 Betéti társaság
 • 228 Egyéni cég
 • 231 Egyéni vállalkozó
A pályázat keretében a következő tevékenységek támogathatók:
 • Tanácsadási szolgáltatások: előre rögzített szolgáltatói listán szereplő, nyílt kiválasztáson, valamint részletes szakmai előminősítésen átesett szolgáltatóktól igénybe vett alábbi szolgáltatástípusok:

- Műszaki-, termék- és szolgáltatásfejlesztés

- Márka- és arculatépítés, marketing tanácsadás

- Stratégiai és vállalati pénzügyi tanácsadás

- Szervezet-, folyamat- és menedzsmentfejlesztés

 • Technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzése
 • Technológiai fejlesztést eredményező gyártási licenc, gyártási know-how beszerzések
 • Meglévő épületek bővítésére, korszerűsítésére, átalakítására irányuló infrastrukturális és ingatlan beruházás
 • Információs technológia-fejlesztés
 • Minőség-, környezet- és egyéb irányítási, vezetési, hitelesítési rendszerek, szabványok bevezetése és tanúsítványok megszerzése
 • Projekt előkészítés: ingatlan beruházással kapcsolatos műszaki ellenőri szolgáltatás igénybevétele

A pályázat keretében nyújtott támogatás vissza nem térítendő támogatásnak minősül. Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege: minimum 50.000.000 Ft, maximum 340.000.000 Ft.

Amennyiben vállalkozása a fenti feltételeknek megfelel, és korszerűsíteni, vagy bővíteni kívánja gépparkját a Nestro Hungária Kft. megbízásával, használja ki a lehetőséget! Cégünk segít a pályázat menedzselésében, illetve igény esetén akár a komplett pályázat megírását is vállalni tudjuk. Forduljon hozzánk bizalommal!

A pályázati tervezet megtekintése.