KMH - Kamman Metallbau GmbH

2019.06.12

Új gyártóval bővült a Nestro Hungária Kft. partneri köre

KMH logója

A Masterflex (tömlők), Weima (aprítók és brikettálók), és Fröling (fatüzelésű kazánok) mellett új német bilincs-és csőgyártóval bővült a Nestro Hungária Kft. partneri köre.

A KMH-Kammann Metallbau GmbH Európa egyik vezető gyártója a bilincses/karimás összekötő csövek, alkatrészek és rendszerek területén, melyek a belélegezhető és az ömlesztett szilárd anyagok elszívásánál is kiválóan alkalmazhatóak. Acélból és rozsdamentes acélból készülnek termékeik. Immár 30 éve biztosítják a gyors, innovatív és kompetens megvalósítást.

Specialitásuk, hogy az egyedi csőrendszereket és személyre szabott speciális gyártású egyéb termékeket gyorsan és rugalmasan, kiváló teljesítménnyel kísérve biztosítják ügyfeleik számára.

A KMH által gyártott akár szabványos akár személyre szabott, kiváló, német minőségű technológiai légtechnikai csövekről, és a különböző csőelemekről (pl. csőidomok, elágazóidomok, átmeneti idomok, szűkítők, elosztók stb.), valamint egyéb kiegészítő tartozékok felől most már a Nestro Hungária Kft. honlapján is tájékozódhat.

KMH légtechnikai csövek és idomok


Részletes német nyelvű katalógus megtekintése
KMH-termékek megtekintése