Légtechnikai csövek verhetetelen minőségben

2016.08.04

Amikor Ön a legoptimálisabb légtechnikai csövek rendszerét keresi az üzemben, akkor olyan szűrőberendezésekre van szüksége, melyek folyamatosan tisztán tartják azt.

Milyen helyzetekben van szükség profi légtechnikai csövekre?

Ipari telephelyeken számos problémát okoz a szálló por, forgács. Rengeteg üzemvezető keres korszerű légtechnikai megoldást a fafeldolgozás, a műanyag-, bőr feldolgozás, fém megmunkálás, vagy akár a szénpor egészségkárosító hatása miatt, hiszen számos gyártócsarnokban ez megnehezíti a termelést azáltal, hogy sok por keletkezik.

Amikor Ön a legoptimálisabb légtechnikai csövek rendszerét keresi az üzemben, akkor olyan szűrőberendezésekre van szüksége, melyek folyamatosan tisztán tartják azt. Mindenhol gyűlölik a leállásokat, ezért folyamatosan akarnak dolgozni, profitgyilkos leállások nélkül. Minél többet dolgoznak az alkalmazottai munkaidőben, annál jobb a kihasználtság, nő a termelés hatásfoka, ezáltal ugyanannyi pénzből több terméket gyárthat.
Ki ne szeretné, hogy meglévő erőforrásai több profitot termeljenek?


Hogyan javíthatja a hatékonyságot légtechnikai csövek segítségével Ön is?

Megfelelő légtechnikai csövek hiányában a régimódi üzemekben rengeteg munkaórát pazarolnak a por, a forgács vagy más, levegőben szálló kosz takarításával. Nem elég, hogy több a takarítás, mint a tényleges munka, még a szennyezett levegő egészségkárosító hatásainak is ki vannak téve a dolgozók. Mindenki tudja, hogy a levegőben keringő por száraz köhögéshez, hosszú távon tüdőbetegségekhez vezet. A betegségek kialakulásának esélyét tovább fokozza, ha a rosszul kivitelezett légtechnikai csövek kiengedik a meleget, így télen jéghideg lesz a műhely.

A felelős vezetők nem hagyják, hogy sokat betegeskedjenek alkalmazottaik, mert ez akadályozza a termelést, és így rontja a hatékonyságot.

Ha a betegségek és leállások miatt cége nem tud időre elkészülni a megrendelésekkel, elégedetlen vásárlói átpártolnak a konkurenciához, hiába készíti el tökéletesen a terméket.

Ilyen kiélezett piaci versenyben ezt egy jól működő cég nem engedheti meg magának...

3 érv a légtechnikai csövek mellett

A sikeres vezető tudja, hogy a gyártási területet megóvhatja a portól, gépei élettartamát növelheti, és a dolgozói egészségét is megvédheti légtechnikai csövek beépítésével.

Ha minőségi légcsatorna rendszert akar kiépíteni, ehhez Önnek is rugalmas és felkészült partnerre van szüksége.

Miért kulcskérdés a rugalmasság?

A légtechnikai csövek tervezése és kivitelezése során előfordulhat, hogy nem szabvány méretű vagy alakú csövekre van szüksége. Bármikor megtörténhet, hogy egyes alkatrészeket, idomokat cserélni kell. Ezeket nem minden szolgáltató képes legyártani, mert speciális eszközöket és tudást igényel a feladat. Vannak, akik meg tudják ugyan oldani, de csak horribilis áron, mivel ez plusz alvállalkozó bevonásával jár, amit tovább kell terhelni a megrendelőre.

Így válik az első ránézésre olcsó ajánlat pénzpazarló, hibás döntéssé...

Jó hír, hogy a Nestro számára nem jelent gondot az egyedi légtechnikai csövek, idomok megtervezése és legyártása sem.

Büszkék vagyunk rá, hogy rövid határidővel garantáljuk a szükséges alkatrészek pótlását is. A határidő nálunk nem játék, hiszen tudjuk, hogy az Ön ideje aranyat ér, és létkérdés, hogy be tudja ütemezni a gyártást. Milliókat érő jó tulajdonságunk, ami Önnek egyetlen plusz forintjába sem kerül, hogy megrendelését pontosan kiszállítjuk, és profi módon beüzemeljük.

Horgonyzott acél idomok minden méretben

A legújabb technológiával készülő légcsatornák minőségét a 0,75-2 mm anyag vastagságú horganyzott acéllemez garantálja, mely légtömör és minden méretben elérhető.

Ráadásul légtömör csöveket akár szívott, akár nyomott megoldással is tudunk szállítani.

Mindezt a tőlünk megszokott költséghatékony módon, a vállalt határidő betartásával.

Egyik megrendelés után ezt a visszajelzést kaptuk vásárlónktól:

„Az volt a probléma, hogy egy fűrésztelepi átalakítás során, még meglévő csatornaelemeink is, ventilátoraink is voltak. A Nestro nem erőltette ránk, hogy a bővítéshez minden elemünk új, náluk vásárolt elem legyen, hanem a mi érdekünket is figyelembe véve, úgy oldotta meg a projektet, hogy ellenőrizte a hadba fogható berendezéseinket, és azokat felhasználta, így csak a tényleg szükséges extra elemeket kellett megvennünk. Nekünk ez így lényegesen olcsóbb lett, így minden bizonnyal a következő bővítést is velük fogjuk megoldani.”

A Nestro légtechnikai csövekkel Ön is elégedett lesz.

Milyen üzemekbe szállítottunk az elmúlt években Nestro légcsatornákat?

 • fafeldolgozáshoz
 • műanyag por felszívásához
 • bőr feldolgozásához
 • fém megmunkálásához
 • szénpor elszívásához
 • bármilyen gyártócsarnokba, ahol sok por keletkezik

Gyártási technológiánk a praktikus, tartós és költséghatékony termékek készítésére lett kifejlesztve, ezért a légtechnikai csövek:

 • szögletesek vagy kör-keresztmetszetűek, így könnyen beépíthetők és tisztán tarthatók
 • tömített csőkapcsoló-bilinccsel kiporzásmentesen, nyomás állóan, nagy stabilitással,
 • peremes csövekhez, csatornákhoz egymáshoz rögzíthetők,
 • kis- és nagyüzemi környezethez is alkalmasak, mert 80 mm átmérőtől egészen 800 mm
 • átmérőig rendelhetőek
 • épületen belül és kívül is használhatók
 • fokozott terhelést is bírnak, mert szükség szerint merevítő bordákkal erősíthetők meg
  különböző méretű ventilátorokat kínálunk hozzájuk


Ha Önnek egyedi kérése van, az nem jelenthet akadályt, hiszen az országban száznál is több nagy projektet adtunk már át. Elágazó idomok, szűkítők, nyeregidomok, nadrágidomok gyártásában is nagy tapasztalattal rendelkezünk. Mivel óriási raktárkészletünk van, azaz minden rendszer komponens saját portfólióból rendelkezésre áll, ezért üzemének nem kell alvállalkozókra várnia, egy kézből kapja a komplett légcsatornát.

Bónusz: a légtechnikai csövek adminisztrációja kapcsán pénzt és időt takarítunk meg Önnek

A Nestro már nagy rutinnal rendelkezik az légtechnikai csövek körüli adminisztrációban, így Önnek nem kell időrabló papírmunkával bíbelődnie. A gyors, precíz és egyedi igényeket kielégítő kivitelezés mellett segítséget nyújtunk:

 • a pályázatok keresésében és megírásában,
 • engedélyek kérésében,
 • a szükséges dokumentáció kitöltésében.

A gyártás végén a szállítást és a beüzemelést személyesen végezzük el, hogy az utolsó csavar is a helyére kerüljön, és zavartalan legyen a működés.

Helyszíni karbantartás félévente.

Most kérjen ajánlatot, amennyiben segítségünkkel tiszta, pormentes üzemet akar működtetni, gépei élettartamát megnövelve, a leállásokat minimalizálva. Lehet, hogy azt gondolja, hogy a fejlett technológiával készült minőségi légtechnikai csövek drágák, ám ha hosszú távon gondolkodik, bőségesen megtérül ez a befektetés.

Ezt garantálva, félévente helyszíni karbantartást adunk ajándékba, melynek során ingyenesen elvégezzük az esetleges javításokat. Miért? Mert ennyire biztosak vagyunk a Nestro légtechnikai csövek minőségében.

Vegye fel velünk a személyes kapcsolatot most, és tudja meg, hogyan korszerűsítheti üzemét.