Masterflex flexibilis csövek

2016.08.04

Masterflex flexicsövek mindennemű használatra. Az ipar minden területére, minden igényre tudunk megoldást. Kérje ajánlatunkat, érdeklődjön elérhetőségeinken.

Újdonságként jelentkezik a Nestro Hungária Kft. Masterflex gyártmányú flexibilis tömlők teljeskörű forgalmazásával az ipar minden területére.

Az elszívó berendezések megmunkáló gépekhez történő csatlakozásánál általában flexibilis bekötések szükségesek. Mivel a cég saját technológiai berendezéseinek telepítése során is alkalmazza ezeket a csöveket, így adta magát a lehetőség, hogy ezen termékek forgalmazását külön is végezze.

A Masterflex 1987 óta Európa vezető ipari flexibilis tömlő gyártója. Kínálatában megtalálhatók az élelmiszer-, gyógyszer-, fa-, fémipari és minden más területen az elszíváshoz használatos flexibilis csövek.

Ipari flexibilis tömlő gyártó

Kérje ajánlatunkat bármilyen speciális feladatra szükséges flexicső szállítására vonatkozóan. Természetesen továbbra is várjuk megkeresésüket ipari légtechnika - elszívás-technológia, légcsatorna gyártás témakörben is!