MASTERFLEX hírek

2018.03.02

Számos izgalmas újdonságot tartalmaz a Masterflex hírlevele. Ha még nem iratkozott fel rá, olvassa el nálunk! (magyar nyelvű fordítás)

masterflex 1.jpg

A Masterflex ismét szerepel a St. Gallen Egyetem Globális Piacvezető Indexében. Ez egy fantasztikus elismerés, ami azt mutatja, hogy szektorunk egyik vezető szereplőjének számítunk. Úgy gondoljuk, ez az ideális alkalom arra, hogy tájékoztassuk Önöket új, szabadalmaztatott gyártási folyamatainkról, melyet az Inline és Performance tömlők esetén alkalmazunk. Ezen felül Spanyolországban és Portugáliában elindítjuk saját értékesítési osztályunkat.

Globális piacvezetők vagyunk!

A 2016-os és 2017-es jegyzésünket követően újra szerepelünk a St. Gallen Egyetem 2018-as Globális Piacvezetői Indexén, megerősítve ágazatvezető státuszunkat. El vagyunk ragadtatva attól, hogy „hiteles” piacvezetőként vagyunk számontartva, hiszen ezt az elismerést olyan globálisan aktív vállalatok kapják, melyek döntően élvonalbeli technológiákkal és prémium minőségű termékekkel és szolgáltatásokkal rendelkeznek. Ez azt bizonyítja, tudjuk hogyan kell vevőink kívánságait teljesíteni.
Ide kattintva láthatja a teljes Indexet: http://www.weltmarktfuehrerindex.de/ 

Új szabadalmaztatott eljárás az Inline és Performance tömlők számára

Rajtkocka a Masterflex számára: megkaptuk a szabadalmaztatási engedélyt a Master PUR Inline és Master PUR Performance tömlőinkhez. A szabadalom ismerteti a tömlők belső burkolatát és lefedi mind a gyártási folyamatot, mind a készterméket. Ez azt jelenti, hogy mi vagyunk az egyetlen németországi gyártó, akik tudnak és engedélyük van rá, hogy 25 méteres sima bélésű poliuretán tömlőket gyártsanak egy darabban. A folyamat során Master PUR Inline és Master PUR Performance tömlőket használunk. A sok éven keresztül zajló jogvita után megszerzett szabadalom 2026-ig érvényes.

A Masterflex értékesítési osztálya Spanyolországban és Portugáliában terjeszkedik

Európában terjeszkedünk tömlőinkkel és üzleti kapcsolatainkkal, saját értékesítési részleget hozunk létre Spanyolországban és Portugáliában. „Mindkét piac nagyon érdekes, jó gazdasági növekedési potenciállal, számos, számunkra kulcsfontosságú termelési területen” – nyilatkozta Sergio Alvarez, a Masterflex csoport spanyolországi és portugáliai értékesítési vezetője. Tapasztalt értékesítési szakemberként Alvarez hozza létre a Masterflex és a Novoplast Schlauchtechnik márkák termékportfólióját ezeken a stratégiailag fontos piacokon.
Az értékesítési tevékenységekeinket az új spanyol weboldalunk támogatja. http://www.masterflex.de/es