Még több VITAPOINT légtisztítót az iskoláknak!

2021.04.14

A VITAPOINT légtisztítóknak köszönhetően, az adományozók ismét higiénikusan tiszta levegőt biztosítottak az iskolák számára.

A két jénai vállalat, az Auto-Scholz-AVS GmbH & Co. KG, valamint a LEventura GmbH az „Operation Luftschloss” kezdeményezés részeként egy professzionális NESTRO légtisztítót adományozott a 750 fős Angergymnasium-nak, amely Jéna egyik legnagyobb iskolája. A támogatók remélik, hogy példájukkal másokat is ösztönöznek majd.

VITAPOINT_adomany

A kép bal oldalán Dr. Roland Petershon, a gimnázium igazgatója, középen Till Uhle, a németországi NESTRO marketing igazgatója, valamint jobb oldalon Jesko Bauersachs, az AVS ügyvezető igazgatója látható, amint átadják a berendezést.

A kezdeményezés keretein belül, a Sparkasse Jena Haale-Holzland egy másik VITAPOINT légtisztítót adományozott a DUALINGO általános iskola részére. Az eszközt a Fraunhofer Institute is letesztelte. Megállapították, hogy a berendezés a levegőben megtalálható összes vírus és aeroszol 99,97%-át gond nélkül eltávolította. Az elért sikereket a Jéna TV is jelentette.

VITAPOINT légtisztító prospektus

A légtisztító berendezésekkel kapcsolatban érdeklődjön honlapunkon vagy kérje kollégáink segítségét!