Pollack Expo 2024

2024.04.24

Április 18-19- én került megrendezésre a 17. Pollack Expo.

Cégünk részt vett a 17. alakalommal megrendezésre kerülő Pollack Expo szakmai kiállításon, amely számos érdeklődőt és szakembert vonzott az ipar különböző területeiről. Ez az esemény nem csupán egy egyszerű kiállítás volt, hanem egy olyan fórum, ahol lehetőség nyílt szakmai tapasztalatok és újítások megosztására.

Nestro

A Pollack Expo egy olyan rendezvény, amely lehetőséget biztosít a résztvevő cégeknek bemutatni legújabb termékeiket, szolgáltatásaikat és technológiai fejlesztéseiket. Számunkra ez egy remek alkalmat jelentett arra, hogy kapcsolatokat építsünk és megerősítsük a meglévő ügyfélkapcsolatainkat.

A kiállítás nem csupán a termékeink és szolgáltatásaink bemutatásáról szólt, hanem lehetőséget adott arra is, hogy szakembereink közvetlenül megválaszolják az érdeklődők kérdéseit és segítsenek nekik megérteni az általunk kínált megoldásokat. Emellett a rendezvényen számos érdekes és informatív előadás is helyet kapott. Az előadások az ipar legújabb trendjeit, technológiai fejlesztéseit és kihívásait dolgozták fel.

A Pollack Expo egy kiváló lehetőséget biztosított számunkra arra, hogy megmutassuk magunkat és szakértelmünket, valamint kapcsolatokat építsünk az iparágban. Köszönjük mindenkinek, aki részt vett a kiállításon, és érdeklődött termékeink és szolgáltatásaink iránt.

További kérdés, illetve megkeresés esetén forduljanak hozzánk bizalommal: 
https://nestro.hu/kapcsolat/kapcsolatfelvetel