TH1500-as brikettálógép

2016.08.04

Bemutató jelleggel üzembe helyezünk egy TH1500-típusú brikettálógépet. Különböző anyagok próba-brikettálására nyílik lehetőség, akár 400 kg/óra kapacitással.

A jövő héten egy teljesen új brikettálógépet helyezünk üzembe gyártócsarnokunkban. A Németországban gyártott TH1500 típusú gép újdonság kínálatunkban. Belépő modell, a nagyobb ipari teljesítményű gépek sorozatából.

TH1500-as brikettálógép

A TH 1500 gép téglatest formájú briketteket gyárt, akár 400 kg/óra teljesítménnyel (alapanyagtól függően). Az elkészült brikettek téglatest alakúak (150x60 mm), ezért csomagolásuk egyszerűbb, könnyebb, kevesebb helyet foglalnak el, jobb a helykihasználásuk miatt.

TH1500-as brikettálógép

Az edzett szerszámacél présidomoknak köszönhetően a legkülönbözőbb alapanyagok (fapor, faforgács, faforgácslap-hulladék, egyéb biomassza alapanyagok, problémásan préselhető alpanyagok) próba-brikettálását tudjuk bemutatni, elvégezni. Egy pár gombnyomás a színes siens vezérlésű kijelzőn, utána a gép az alapanyagnak megfelelően állítja be préselési paramétereit és így a lehető legjobb minőségű briketteket gyártja.

Fémforgács (alumínium, réz) brikettálása sem jelent problémát, ha a gép a gyártás folyamán speciális szerszámacélból készült présmatricákkal van ellátva. Ezen folyamat során kinyerhető, tisztítható, újra felhasználható az emulzió. Így a fémkereskedők is többet fizetnek egységenként az átvett fémhulladékért és nem utolsósorban a tároláskor, szállításkor sem foglal el akkora helyet.

Amennyiben érdekli a technológia, illetve brikettprés vásárlását tervezi, vagy problémásan brikettálható alapanyaga van, mindenképpen keressen minket elérhetőségeinken, egyeztessen kollégáinkkal!

Elérhetőségeink