WL 1000 típusú aprítógép

2016.08.04

Wl 1000 típusú egytengelyes aprítógép sorozat kifejezetten az asztalosok számára először 2014-ben a Nürnbergi faipari világkiállításon

Először a Nürnbergi faipari kiállításon mutatkozik be az új WL1000 típusú egytengelyes aprítógép sorozatunk. Ez a gépsorozat az idei, 2014-es év újdonsága, az energiacsökkentés, energiahatékonyság jegyében. Ezeknek a követelményeknek megfelelve, fejlesztettük ki az új WL sorozatot.

A WL 1000 sorozatú egytengelyes aprítógépek a legkorszerűbb technológiával rendelkeznek a fa-aprítógépek közül. Az aprító-tengelyének szélessége 1000 mm, a tengely átmérője 370 mm és maximum 55 kW hajtásteljesítménnyel mindennemű, fajtájú fahulladékotkönnyedén le lehet aprítani. Ehhez jön az innovatív V - rotor és a vágási rés korrekciós rendszer.

A hidraulikusan felnyitható rostélykosár lehetővé teszi, a gyorsabb, egyszerűbb, felhasználóbarát karbantartást és gyors rostélykosár cserét.

A szállítószalag csatlakozáshoz egyszerűen lehet csatlakoztatni egy szállítószalagot a leaprított fahulladék gyors és hatékony kitárolásához.

Ezen túlmenően, az összes új WL sorozatú aprítógép a gyárból felszerelt Log-Spacer típusú tölcsérrel kerül ki. A tölcsér innovatív formatervezése a töltési térfogata növekedésével együtt lehetővé teszi különösen nagy fadarabok aprítását beboltozódás nélkül.

WL 1000 típusú aprítógép