Closed Door bálázó

Zárt ajtós bálázók széles választékát kínáljuk, hogy megfeleljünk a kívánt újrahasznosító és hulladék bálázó igényeknek. A sorozatot úgy tervezték, hogy évekig megbízható teljesítményt nyújtsanak. Mindegyik modell 30 alapfunkcióval rendelkezik, amelyek a legjobb választássá teszik ezt a típust a zárt kamrás, kézi kötésű bálázók között.

  • 200 Series: kis mennyiségű nyeső alkalmazásokra tervezték, kb. 545 kg/óra könnyű alaptömegű papír, film és fóliák készítésére. A bála súlya anyagtól függően 114-273 kg lehet.
  • 300 Series: különféle alkalmazásokra lett kifejlesztve, beleértve a hullámkartont és papírhulladékokat is. Felszerelhető egy 48” hosszú adagolócső az üres hullámkarton dobozok hulladékaihoz, egy gyártóüzemből vagy egy kis elosztó központból. A bála súlya kb. 318 és 680 kg között lehet.
  • 400 Series: olyan „nehezen bálázható” anyagokhoz tervezték, mint az összehajtható karton, kartonpapír, forgácslap, kartondoboz és még sokféle bevonatos anyag. A préselő kamra nagy teherbírású H-gerendákkal van felszerelve a lehető legnagyobb bálasűrűség elérése érdekében. A bála súlya kb. 318 és 680 kg között lehet.
  • 800 Series: olyan „kemény” anyagokhoz lett kifejlesztve, mint az envelope skeletal waste, kis papírlapok és nehéz farostlemezek. A 800-as sorozat hidraulikus főmunkahengerrel van felszerelve, hogy extra bálázási nyomóerőt biztosítson a lehet legnagyobb bálasűrűség elérése érdekében.
  • 1800 Series: teljes vagy összelapított alumínium dobozok és PET italtárolók bálázására tervezték. Az 1800-as sorozat maximalizálja a bálasűrűséget „csúszós” és „nehezen bálázható” anyagok esetén.

Nestro Hungária Kft által forgalmazott bálázó