EO-Series bálázó

Az EO-sorozatú bálázók a kiegészítő alkatrészek ideális kombinációját kínálják, hogy megfeleljenek az egyedi újrahasznosító és hulladék bálázó követelményeknek. Különféle hulladékanyagok befogadására tervezték, ideértve a következőket: lapított kartondobozok, szövetlapok, régi újságok, vegyes papírok, üvegszálas lapok, alumínium dobozok és PET palackok stb. Az EO típusú bálázók nagyméretű adagolónyílásokkal rendelkeznek, nagy teherbírású konstrukciók, amelyek nehéz bálázási alkalmazásokhoz használhatók.

Jellemzők, előnyök:
  • Az ipari kivitelű, robosztus, automatikus huzalkötöző gép kevesebb mint 30 másodperc alatt befejezi a kötési ciklust. Az automata kötöző gép egyszerűsített kialakítása kevesebb alkatrészt használ, mint a piacon lévő összes többi huzalkötözős gép. Ezáltal a legmegbízhatóbb automata kötöző gépet kínáljuk.
  • Az iparág legátfogóbb érintőképernyős vezérlőjével, több mint 50 tájékoztató képernyővel rendelkezik. Az opcionális modem funkció lehetővé teszi az adatok továbbítását a szervizközpontba.
  • Az egyedi kialakítású bálasűrűség-szabályozó rendszer automatikusan és folyamatosan szabályozza a nyomóerőt, amikor a papírminősége változik. A bálasűrűség-szabályozó rendszer nyomóerőt hoz létre a lehető legnagyobb bálasűrűség elérése érdekében. Nincs szükség külön, kézi beállításra.
  • Minden EO modellnél a hidraulikus főmunkahenger alapkivitelben egy támasztóoszlopra van szerelve. A megfelelő bálasűrűség eléréséhez 10, 12 és 14” -os átmérőjű hengerek állnak rendelkezésre.
  • Rendelkezésre állnak energiahatékony hidraulikus tápegységek a megfelelő kapacitásigények kielégítéséhez. A gépek 50-225 közötti lóerős motorokkal vannak felszerelve.
  • A bálázógép nagy teherbírású, hegesztett konstrukció. A kopásálló padlólap 500 Brinell-keménységet kínál a lehető leghosszabb élettartamhoz.
  • A legtöbb EO típusnál a nagy teherbírású fogazott nyesőpenge az alapkivitel része. Az opcionális kettős működésű nyesőpenge nehéz anyagok esetén a bálázókosárra telepíthető.