Wide-Mouth Closed Door bálázó

A  széles nyílású zárt ajtós bálázók széles választékát kínáljuk, hogy megfeleljünk a kívánt újrahasznosító és hulladék bálázó igényeknek. A sorozatot úgy tervezték, hogy évekig megbízható teljesítményt nyújtsanak. Mindegyik modell 30 alapfunkcióval rendelkezik, amelyek a legjobb választássá teszik ezt a típust a zárt kamrás, kézi kötésű bálázók között.

  • 2600-Series: versenyképes árral rendelkező típus, mely raktári kartondobozokhoz lett tervezve. A bála súlya 454-590 kg között lehet.
  • 600 és 1600-Series: ezeket a modelleket különféle alkalmazásokhoz tervezték. Ez a sorozat 30” magas bálamérettel rendelkezik, amely ideális a tengerentúli szállítótartályos, félpótkocsis és vasúti szállításra. A bála súlya 454-680 kg között lehet.
  • 700 és 1700-Series: raktárak és elosztó központok, gyártóüzemek újrahasznosítási tevékenységek alkalmazására tervezték. A nagy, 46” széles adagolónyílás csökkenti a problémákat, melyeket a hullámkarton dobozok és az összehajtható kartondobozok okoznak. A bála súlya 545 és 908 kg között lehet.

Nestro Hungária Kft által forgalmazott bálázó