Az új fejlesztésű Fröling CHP villamos- és hőenergiát előállító kazánberendezés 46/50/56 kW elektromos teljesítménnyel vagy 95/105/115 kW hőteljesítménnyel kapható, 85%-os hatékonysággal.

A CHP előre üzembe helyezett konténer kialakítással is elérhető, amely azonnal készen áll a telepítésre és a használatra (faelgázosító egységgel, beleértve a biztonsági berendezéseket, füstgázelvezető csővezetékeket és az automatikus gázfáklyát). Az intelligens rendszertervezés a CHP-t egyedülálló „plug and play” megoldássá teszik. Ügyfeleinknek a folyamat minden szakaszában teljes körű szakértői támogatást biztosítunk: a kezdeti tanácsadástól kezdve, a tervezési szakaszban, a telepítés során az operatív szakaszig bezárólag, amelyek együtt hatékony és kényelmes szolgáltatást nyújtanak Partnereinknek.

Műszaki adatok
Teljesítmény (kw) 40 50 60
Hőteljesítmény (kW) 95 105 115
Faapríték fogyasztás (kg/h) 35 37 40
Tüzelőanyag fűtési teljesítmény (kW) 170 181 198

A Fröling a vezérlőszekrényét is saját elektronikai részlegén gyártja. A 10,1”-os érintőképernyős működésű prémium ipari PLC-ből álló vezérlőrendszert szintén a Fröling mérnökei fejlesztették és programozták. A vezérlőszekrény vezérli és felügyeli az összes funkciót. A megfelelő vizualizációs szoftver mind az üzemeltető, mind az ügyfélszolgálati mérnökök számára átfogó elemzést mutat a rendszer optimalizálására.

Fröling kazán

A termékekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál az Ajánlatot kérek gombra kattintva!