Kompakt elszívó berendezések - NE J

Ennek a beltéri beszerelésre alkalmazható új generációs NESTRO® NE J típusú mobil porelszívónak a kifejlesztése a famegmunkálás, a készüléktechnika és a nagy hatékonyságú ventilátorok technológiája terén szerzett több évtizedes tapasztalatunkon alapul. Tiszta levegős porelszívónk sok anyaghoz használható, így számos iparág kis- és középvállalatai számára jelent megoldást.

  • Beruházási és üzemeltetési költségeket takarít meg a géphez közeli telepítésnek köszönhetően (rövid csővezetékek alacsony vezetékellenállással) és a NE 200-as modelltől kezdődően az IE5 reluktancia motornak és a frekvenciaváltónak köszönhetően hatásfoka 90% felettiie5 motor
  • Fűtési költségeket takarít meg a keringtetett levegő hőveszteség nélküli működésének köszönhetően (a szűrők < 0,1 mg/m³ maradék portartalmat garantálnak)
  • Karbantartási költségeket takarít meg az intelligens, hitelesített automatikus oltórendszernek köszönhetően, víz vagy száraz oltóanyag használata nélkül
  • Csatlakoztatásra kész eszközként telepítési költségeket takarít meg (csak az áramellátás és a csővezeték csatlakoztatása szükséges)
  • Optimális elszívást biztosít az integrált, bizonyított vákuumtechnológiával, illetve az állandó cél és valódi nyomásérték összehasonlítással (a megmunkálógépek esetén)
  • Négy különböző ürítési lehetőséget kínál, négy alternatív alapváltozaton keresztül, amelyek szintén bármikor átalakíthatók

Az új NE J sorozattal az eddigi legmagasabb hatékonyság mellett, a lehető legalacsonyabb energia és zaj kibocsátást érhetjük el. Az elszívó berendezésbe épített zajcsökkentő biztosítja a csendes elszívást.

Az új, moduláris felépítésnek köszönhetően, ez a gyorsan és egyszerűen beköthető berendezés egyenletesebb és hatékonyabb felhasználást tesz lehetővé. Az elszívó berendezés külön egységben is szállítható, így a helyszínen is közvetlenül összeszerelhető.

Az új generációs NE J automatikus tűzvédelmi rendszerrel van felszerelve, amely megakadályozza például a munkafolyamat során keletkezett szikrák lángra lobbanását. Egy esetleges tűz eloltásához tehát nem szükséges vizet vagy port használni, ami az egész berendezést tönkre tenné.

A szűrők tisztítása JET technológiával működik. Ezzel a módszerrel a szűrőzsákok gyorsan és biztonságosan tisztíthatók. Az alapos, de mégis kíméletes tisztítás a szűrő hosszabb élettartamát szolgálja. A szűrőházat nem érik mechanikai hatások. A tisztítási intervallumok tetszés szerint meghatározhatók, a JET technológia pedig a 0-24 órás üzemekben is lehetővé teszi a tisztítást.

jet

Az elszívók elsősorban beltéri telepítésre alkalmasak.

Az antisztatikus, víz-, valamint olajtaszító szűrőzsákoknak köszönhetően, az elszívott levegőben garantáltan kevesebb, mint 0,1 mg/m³ szennyeződés marad.

A porelszívó berendezés akár 3 por- és forgácsgyűjtővel érhető el. Mindegyik rekesz rendelkezik egy kis ablakkal a telítettségi szint láthatósága érdekében.

A NESTRO®-LOGIC vezérlés 32 különböző nyelven érhető el. Az automatikus ventilátorindító több, mint 8 berendezést képes érzékelni.

vezérlsé

Műszaki adatok   NE 250 J NE 300 J NE 350 J
Motorteljesítmény kW 5,5 7,5 11,0
Áramerősség A 10,5 14,5 19,0
Szűrőfelület m2 24,2 36,2
Méretek H x Sz x M mm 3200 x 1020 x 2250 3940 x 1020 x 2250
Tartálykapacitás l 2 x 190 3 x 190
Súly kg 980 1300
Elszívó csonk átmérő mm 250 300 350
Légmennyiség m3/h 5600 7500 9500
Ellenállás Pa 2500 2400 2750
Zaj szint dB 72 - 74
Feszültség   400 V, 50 Hz (Háromfázisú áram)

Prospektus letöltése

A termékekkel kapcsolatban érdeklődjön kollegáinknál az Ajánlatot kérek gombra kattintva.