Vezérléstechnika

NESTRO LOGIC - Intelligens vezérlési technológia

Az új NESTRO LOGIC automatizálási rendszer az egyszerű használat mellett, az üzemeltetési adatok értékelésére is alkalmas. Használata mellett az összetett rendszerek és berendezések egyszerűen vezérelhetők, továbbá a beépített érintőpanelen keresztül, az egyes rendszerelemek működési adatai is lekérhetők.

A felhasználó tehát egyetlen eszköz segítségével kezelni tudja az összes NESTRO berendezését, például a szűrőket, kitárolókat, brikettáló gépeket, irányváltókat stb. A kiváló minőségű középpontban a SIEMENS Simatic S7 core PLC-vel garantálják a vezérlőelemek jövőbeli és biztonságos működését, a nemzeti előírásoknak megfelelően. Nyílt rendszerünk alkalmas az ügyfélhálózatokba történő integrációra, tehát az ügyfél szoftveréhez történő kapcsolódásra is.

Klasszik

Az alapmodell az elszívó- és szűrőrendszerek automatizálásához szükséges összes funkciót képes ellátni. A rendszer az érintőpanelen keresztül testre szabható, valamint kezelhető. Mechanikus kapcsolók és a visszajelzők nincsenek benne. Az energiamérők csatlakoztatása és kiértékelése is lehetséges, a WLAN-nak köszönhetően pedig az üzembe helyezés közvetlenül a megmunkáló-gépeken keresztül elvégezhető.

Komfort

Ez egy magasabb minőségű modul, ami az előzőhez képest további előnyökkel rendelkezik. A rendszer asztali számítógéphez is csatlakoztatható, így még jobb vizuális megjelenítést lehet vele elérni. Az adatokat szabadon meghatározott időtartamokon belül lehet rögzíteni.

Prémium

A prémium változat további szolgáltatásokkal egészíti ki az előző két típust. Ebben az esetben a rendszer kiértékelése még részletesebb, továbbá egyéni időtartamok meghatározásával az eredmények is összehasonlíthatók. A NESTRO vezérléstechnikához való csatlakoztatás esetén, a rendszer lehetővé teszi a távfelügyeletet, valamint a távoli beállításokat is, mint kiegészítő szolgáltatást.

 

A termékekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál vagy kérjen ajánlatot honlapunkon keresztül.