WEIMA papír, biomassza és fa brikettálók

A WEIMA sokféle papírterméket brikettál. Ide tartoznak a dossziék, bizalmas dokumentumok, bankjegyek, címkék, pernye és a felaprított kartondobozok. A brikettáló gondoskodik az üzembiztonságról és az egészség védelméről, mivel a brikettált papírpor csökkenti a robbanás és a porkibocsátás kockázatát.

Használja ki az biomasszában rejlő energiát! Szalma, széna, dohány, dióhéj, tőzeg, miscanthus, hüvelyesek héja, pamut és len értékes nyersanyag a fűtési energia kinyeréséhez. A brikettformának köszönhetően az Ön biomassza hulladéka azonnal szállítható és készen áll a nyereséges értékesítésre. A rendkívül tömör brikett fűtőértéke jóval magasabb, mint a lazább masszáké. Mint költséghatékony alternatíva, a mezőgazdaság számára is elengedhetetlen a takarmány előállításához a biomassza hatékony újrafelhasználása.

A fa brikettálása az egész bútoripar, valamint a fűrésztelepek, gyaluüzemek, asztalosműhelyek számára is hozzáadott gazdasági értékkel rendelkezik. A fa esetén akár 90%-kal csökkenthető a hulladék térfogata brikett formájában függetlenül attól, hogy kemény vagy puha tömörfáról, forgácslapról vagy furnérlemezről, multiplex, OSB vagy MDF faaprítékról, faforgácsról, fűrészporról vagy csiszolatporról van szó.