WEIMA papír, biomassza és fa brikettálók

A WEIMA sokféle papírterméket brikettál. Ide tartoznak a dossziék, bizalmas dokumentumok, bankjegyek, címkék, pernye és a felaprított kartondobozok. A brikettáló gondoskodik az üzembiztonságról és az egészség védelméről, mivel a brikettált papírpor csökkenti a robbanás és a porkibocsátás kockázatát.

Használja ki az biomasszában rejlő energiát! Szalma, széna, dohány, dióhéj, tőzeg, miscanthus, hüvelyesek héja, pamut és len értékes nyersanyag a fűtési energia kinyeréséhez. A brikettformának köszönhetően az Ön biomassza hulladéka azonnal szállítható és készen áll a nyereséges értékesítésre. A rendkívül tömör brikett fűtőértéke jóval magasabb, mint a lazább masszáké. Mint költséghatékony alternatíva, a mezőgazdaság számára is elengedhetetlen a takarmány előállításához a biomassza hatékony újrafelhasználása.

A fa brikettálása az egész bútoripar, valamint a fűrésztelepek, gyaluüzemek, asztalosműhelyek számára is hozzáadott gazdasági értékkel rendelkezik. A fa esetén akár 90%-kal csökkenthető a hulladék térfogata brikett formájában függetlenül attól, hogy kemény vagy puha tömörfáról, forgácslapról vagy furnérlemezről, multiplex, OSB vagy MDF faaprítékról, faforgácsról, fűrészporról vagy csiszolatporról van szó.

Tekintse meg használt brikettáló berendezéseinket is.