A NESTRO legkeresettebb biomassza tüzelésű kazánja

2020.02.25

Fröling T4e, a hatékony és kényelmes fűtésért

A Fröling neve 50 éve fémjelzi a hatékony és modern biomassza fűtéstechnikát. Magyarországon, a NESTRO által forgalmazott Fröling kazánok első sorban gazdaságosságukkal és kiváló hatásfokukkal nyűgözik le az ügyfeleket, biztonságosan üzemeltethetők és kompakt kialakításúak.

A Plus X Award zsűrije 2019 legjobb terméke díjat a Fröling T4e kombikazánnak ítélte oda. Az eszköz kedvező villamosenergia-fogyasztását például egy homlokkerekes hajtóművel és egy új elszívó ventilátorral, valamint egy energiatakarékosabb izzító-gyújtóval éri el A szilícium-karbid tűztér garantálja a magas hatékonyságot minimális károsanyag-kibocsátás és hosszú élettartam mellet. A kazánba kompakt módon beépített visszatérő-hőmérsékletemelő elkerüli a szükségtelen sugárzási veszteségeket és csökkenti a telepítési költségeket. Két nagyméretű kamrával ellátott forgócellás adagoló biztosítja a folyamatos anyagszállítást és a maximális visszaégési biztonságot. Robusztus és cserélhető vágóélei csökkentik az apríték hosszát és így lehetővé teszik a zökkenőmentes tüzelőanyag-adagolást.

Nestro Hungária T4e.png

A T4e automatikusan tisztítja a hőcserélő csöveit magas hőmérsékletnek ellenálló turbulátorokkal. Meghajtása a kazán „hideg” alsó területén található, így kevésbé van hőhatással terhelve. Ezen felül egy utólag felszerelhető elektrosztatikus szűrő minimalizálja a porkibocsátást. A porrészecskéket felhalmozza a kazán belső falán, és automatikusan eltávolítja azokat a hamutárolóba. A T4e moduláris kialakításának köszönhetően könnyű a telepítése. Teljesen összeszerelve és kábelezve szállítható a helyszínre. Applikáció segítségével bárhonnan éjjel-nappal ellenőrizhető, és vezérelhető. A legfontosabb állapotértékek és beállítások online olvashatók vagy módosíthatók. Ezenkívül az ügyfelek e-mailben, SMS-ben vagy az applikáción keresztül is megadhatják, hogy mely állapotüzenetekkel kapcsolatban szeretnének információkat kapni. A T4e aprítékégető kazán 2020-tól már 350 kW-os teljesítményig elérhető.

Referencia megtekintése

Az aprítéktüzelők mellett hasábfa, pellet és egyéb biomassza tüzelésre alkalmas kazánok is megtalálhatóak a Fröling ill. a Nestro kínálatában.

Keresse fel a Nestro Hungária Kft. irodáját telefonon vagy email-ben, ha az Ön fűtési problémájára is a Nestro kazántechnikája jelentheti a megoldást!