VITAPOINT légtisztítók a NESTRO-nál

2021.01.18

99,995%-os hatékonysággal távolítják el a vírusokat, aeroszolokat, polleneket és a finomport

A NESTRO csoport a COVID-19 miatt tavaly óta intenzíven együtt dolgozott partnereivel egy új H-14 HEPA patronos vírusszűrőn. Ennek az együttműködésnek köszönhetően 2021-től teljesen új műszaki megoldást kínálunk többek között az irodák, konferencia- és várótermek, iskolák, társalgók, éttermek, kiskereskedelmi üzletek, fitneszstúdiók, szállodák, ruhatárak, kórházak, sőt sportcsarnokok és még számos egyéb intézmény légszűrésére is.

A VITAPOINT légtisztítók

  • 99.995%-os hatékonysággal
  • kiszűrik a 0,001 μm-es káros mikrorészecskéket
  • kevesebb mint 5 perc alatt
  • egy 100 m2-es beltéri helyiség levegőjéből,

és ezáltal minimálisra csökkentik a vírusok általi fertőzés kockázatát.

VITAPOINT légtisztító típusok

A VITAPOINT a piacon elérhető leghatékonyabb és ezáltal legbiztonságosabb légtisztító berendezés. 4000 m3/h légteljesítménye által nemcsak nagyobb teljesítményt nyújt, mint a hagyományos légtisztítók, hanem rendkívül csendes és alkalmas akár a 300 m2 területű helyiségek levegőjének néhány perc alatti teljes megtisztításához. A vírusok, aeroszolok, finompor és egyéb mikrorészecskék másodpercenként akár 1000 liter levegőből is eltávolíthatók.

Egyes típusok az egyedi design lehetőségek mellett integrált kézfertőtlenítő adagolóval is felszerelhetők, valamint szolgáltatói kapcsolattartó pontként is alkalmazhatók a 24”-os hirdetés kijelzőjüknek köszönhetően.

Biztosítsa partnerei/kollégái/ügyfelei/vendégei/diákjai/betegei számára az egészséges levegőt a NESTRO új terméke segítségével!

VITAPOINT prospektus letöltése

A beltéri légtisztítókkal kapcsolatban kérje kollégáink segítségét, tanácsát!