Akciós VITAPOINT légtisztító berendezések

2021.06.22

Az akció a készlet erejéig tart.

Annak érdekében, hogy a koronavírus elleni küzdelemben további támogatást nyújtsunk, a NESTRO akciósan kínálja VITAPOINT légtisztító berendezéseit, amíg a készlet ereje tart.

Az erősen frekventált helyiségek esetén - mint a fogadótermek, várakozási területek, tárgyalók, nyitott irodák és egyéb nyilvános helyiségek - különösen fontos a magas szintű levegőminőség biztosítása. A VITAPOINT légtisztítókat kifejezetten erre fejlesztették ki. A berendezés a szennyezett levegőt a padlóhoz közel szívja el, majd két szűrőfokozaton keresztül tisztítja meg. Ezt követően a higiénikusan tiszta levegő a rendszer tetején lévő szellőzőrácson keresztül távozik. Ez a keringtető folyamat megakadályozza az adott helyiség hőmérsékletvesztését.

Vitapoint légtisztítók

Az egyedi, hengeres kialakítású formának köszönhetően alkalmas óvodákban, idősotthonokban, valamint sportcsarnokokban való használatra is. Az eszköz 4,3 hüvelykes érintőképernyővel, időzítővel, valamint a környezeti levegő CO2-tartalmának állandó mérésével rendelkezik.

A laboratóriumban tesztelt berendezés 99,99%-os hatékonysággal szűri meg a vírusokat, az aeroszolokat, a polleneket és a finomport a levegőből.

Termékváltozatok: 

Vitapoint 2000 légtisztító

Vitapoint 3000 légtisztító

Vitapoint 5000 légtisztító

Vitapoint 6000 légtisztító

Vitapoint 6000 pro légtisztító

A légtisztító berendezés most AKCIÓS áron vásárolható meg. Amennyiben cikkünk felkeltette érdeklődését, kérje kollégáink árajánlatát az Ajánlatot kérek gombra kattintva.